پیام گزینش

..: Payamgozineh Quarterly Bulletin :.. نشریه تخصصی آموزشی گزینش کشور

بولتن خبری / بیستم خرداد ماه 1392

امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)
آنچه کشور احتیاج دارد، رئیس‌جمهور بانشاط، مصمم، کاردان، توانا، پیگیر و باحوصله است...(که) براى مردم مجاهدت کند؛ براى مردم کار و تلاش کند.(11/2/84)

قانون‌مداری پادزهر توطئه
فتنه 88 به‌روشنی در ذهن بسیاری از شهروندان ایرانی باقی است. قرین بودن آن با انتخابات ریاست‌جمهوری دهم، این روزها یعنی در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم، برای برخی این پرسش را مطرح ساخته که انتخابات پیش‌رو تهدید است یا فرصت؟ یا اگر فرصت است، می‌تواند به تهدید تبدیل شود؟ این پرسش زمانی جدی‌تر می‌شود که بعضاً حرکت‌های کارناوالی در حمایت از برخی نامزدها مشاهده می‌گردد که تداعی‌کننده کارناوال‌هایی است که در آغاز فتنه 88 شکل گرفت و به‌سرعت به موتور محرک و ابزار فتنه تبدیل شد. پاسخ روشن به پرسش فوق، این است که جنس رویدادهای مهمی مانند انتخابات، فرصت است و کشورهایی مانند ایران با برگزاری شکوهمند آن می‌توانند قدرت ملی خود را به رخ دشمنان بکشانند و با دمیدن روح جدید و خون ‌تازه به پیکر و شریان‌های جامعه، سیمای ارتقا‌یافته خود را در نگاه جهانیان نمایش دهند و موقعیت خود را در دو حوزه دولت‌ها و ملت‌ها مستحکم‌تر و عزیزتر کنند؛ اما این فرصت در بطن خود آمادگی تبدیل شدن به تهدید را هم دارد و آن، زمانی است که حرکت طبیعی آن منحرف شود. عوامل اصلی ایجاد انحراف نیز برنامه‌هایی هستند که ذاتاً بروز و ظهورشان در مرز بسیار باریک بین قانون و قانون‌شکنی است؛ یعنی رفتاری که کاملاً‌ قانونی است، در یک لحظه می‌تواند قانون‌شکن شود. یکی از این رفتارها، راه افتادن کارناوال‌های انتخاباتی است. این کارناوال‌ها در همان زمان که به نفع یک نامزد انتخاباتی شورآفرینی می‌کنند، می‌توانند با تغییر رفتار با شکستن حریم قانون، تهدیدزا شوند و حتی اگر خودشان قصد سوئی نداشته باشند، بستر را برای توطئه دشمنانی که در کمین نشسته‌اند، آماده می‌کنند. تنها راه پیشگیری و یا مقابله با غلتیدن هر نوع اقدام انتخاباتی در مسیر تهدید و توطئه، قانون‌مداری کامل نامزدهای انتخاباتی است که باید با توصیه اکید آن به هوادارانشان، سلامت رفتار انتخاباتی خود و هوادارانشان را در راستای سلامت و امنیت کامل انتخابات تضمین کنند.
انتخابات فرصتی برای انتقاد از وضع موجود است؟!
گروه ترجمه- پایگاه اینترنتی هافینگتن‌پست 10 ژوئن 2013 (20خرداد) در مقاله‌ای به انتخابات ریاست‌جمهوری و مبارزات انتخاباتی نامزدها پرداخت و نوشت: انتخابات در ایران مطابق استانداردهای غربی آزاد یا عادلانه نیست؛ اما حتی با گزینه‌های محدود و محیط بسیار امنیتی، مبارزات انتخاباتی ریاست‌جمهوری فضایی را برای انتقادات شدید از وضعیت موجود از جمله پرونده هسته‌ای ایران فراهم می‌کند که البته این مسائل در اوضاع عادی به آگاهی عموم نمی‌رسد. تصمیم سعید جلیلی، مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران، برای ورود به انتخابات در آخرین لحظه، روشن ساخت که مسئله هسته‌ای در انتخابات اهمیت بالایی دارد. در آخرین مناظره تلویزیونی که روز جمعه برگزار شد، رقبای جلیلی به ناکامی وی طی دو سال در دستیابی به اعتمادسازی حداقلی با گروه 1+5 پرداختند.
در ادامه مقاله آمده است: ولایتی و حسن روحانی، مذاکره‌کننده سابق هسته‌ای، گفتند در صورت انتخاب به عنوان رئیس‌جمهور بهتر عمل خواهند کرد. روحانی که از سال 2003 تا 2005 با اروپایی‌ها گفت‌وگو می‌کرد، بارها گفت که در طول این دوره، ایران به پیشرفت در مسئله هسته‌ای بدون ارجاع پرونده به شورای امنیت ادامه داد. آقایان ولایتی و روحانی از فرصت نامزدی خود در انتخابات ریاست‌جمهوری استفاده می‌کنند تا از وضعیت موجود انتقاد کنند که البته این موضوع منعکس‌کننده درک آن‌ها از نیاز ایران به داشتن روزنه‌ای برای ابزار مخالفت و نگرانی است.
در پایان مقاله آمده است: کسی نمی‌داند که آیا انتقادات مطرح شده در این مبارزات انتخاباتی سبب تغییر موضع رهبر ایران در گفت‌وگوهای هسته‌ای خواهد شد یا خیر. آمریکا و شرکای گفت‌وگوکننده آن می‌توانند با افزایش امتیازهای اعطایی به ایران، رهبر ایران را به توافق هسته‌ای ترغیب کنند به‌طوری‌که از ایران درخواست شود غنی‌سازی بیست درصدی را متوقف سازد، بیشتر ذخایر اورانیوم خود را به خارج انتقال دهد و عملیات‌های غنی‌سازی را برای شش ماه در تأسیسات زیرزمینی فردو متوقف کند. در مقابل، تحریم‌های طلا و سایر فلزات گرانبها و تحریم‌ها علیه صادرات پتروشیمی و قطعات هواپیماهای غیرنظامی لغو شود و آمریکا یا اتحادیه اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران به تصویب نرسانند. با توجه به انتخابات سال 2009، ممکن نیست که بگوییم تا چه حدی نتیجه انتخابات مهندسی خواهد شد؟ مشخص نیست که آیا نامزدی می‌تواند پنجاه درصد آرا را کسب کند یا آیا انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود؟ اما این مسئله مشخص است که اگر انتخابات ایران مطابق برنامه‌ای تجویزی به جلو می‌رود، برخی بازیگران ظاهراً خط‌مشی و نقش خود را فراموش کرده‌اند.
اخبار و تحلیل‌ها: ورود فرصت‌طلبانه دشمن به عرصه انتخابات ایران و دعوت فریبکارانه ایران به کوتاه آمدن از حق مسلم هسته‌ای و القای زیرکانه این پیام به ایرانیان که زمان کسب امتیازات اقتصادی از غرب با چشم‌پوشی از فناوری هسته‌ای فرا رسیده و... همه ناشی از آن است که برخی از نامزدها در مناظره‌ به حفظ چارچوب منافع ملی پایبند نبودند. گویا این بار هم مردم هستند که باید با حضور باشکوه و مقتدرانه در پای صندوق‌های رأی، ضمن انتخاب نامزد اصلح، اشتباه افراد را جبران و بار دیگر به دشمن ثابت کنند که فریب بازی‌های فرصت‌طلبانه و بعضاً‌ گستاخانه آن‌ها را نمی‌خورند.
  
تهران مقابل کل دنیا ایستاد و پیروز شد
  «خالد الغنامی» نویسنده وهابی روزنامه «الشرق» عربستان، در یادداشتی با عنوان «اگر ایران در سوریه پیروز شود»، نوشت: واقعیت این است که شورشیان سوریه و گروه‌های مسلح ضددولت، جنگ در شهر القصیر را بعد از نبردی شدید با نیروهای حزب‌الله و ارتش سوریه، باختند و ناچار به عقب‌نشینی شدند؛ اما سؤالی که در این میان باید مطرح کنیم این است که اگر نظام بشار اسد، حزب‌الله و ایران در نبرد سوریه پیروز شوند، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ وی در پاسخ به پرسشی که خود مطرح کرده بود، نوشت: بدون شک اگر این پیروزی صورت بگیرد و خواسته ایران محقق شود، این کشور، تمام متحدان خود را برای هدف قرار دادن عربستان و دیگر کشورهای حوزه خلیج‌فارس بسیج خواهد کرد. نویسنده «الشرق» مدعی شد: اگر ایران بتواند ژاندارم خلیج‌فارس شود، قدرت‌های جهانی آن را وادار می‌کنند که بهای پیروزی‌های خود را از جیب کشورهای منطقه بپردازد. در ضمن قدرت‌های جهانی غربی طبق معمول تنها به منافع اقتصادی و سیاسی خود می‌اندیشند و بر همین اساس، متحد دائمی ندارند. الغنامی سپس با اشاره به موفقیت‌های پی‌درپی ایران در عرصه سیاست بین‌المللی، نوشت: واقعیت این است که ایران بازیرکی، روابط خود را با قدرت‌های بزرگ «اداره» کرده است و مهم‌ترین مثال برای این امر، شیوه اداره گفت‌وگوها درباره پرونده اتمی است که طی آن، تهران مقابل کل دنیا ایستاده و تاکنون پیروز شده است.
کمپین ظرفیت‌ساز!
  در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری، فعالیت ضدانقلاب در شبکه‌های اجتماعی بسیار گسترش یافته  است. در راستای این اقدامات، کمپینی به نام «کمپین زهرا» راه‌اندازی شده که ادعا می‌شود متعلق به مادری به نام زهراست که فرزندش را در اغتشاشات سال 88 از دست داده است! در این کمپین قرار است یک انتخابات مجازی برگزار شود و خود شخصیت ساختگی زهرا نیز به‌عنوان تنها نامزدی که حقوق‌بشر و دموکراسی را به‌عنوان برنامه خود ارائه کرده است، معرفی شود.
پشت پرده این حرکت که تبلیغات گسترده آن در پایگاه‌های حامی فتنه و ضدانقلاب درج شده، شناسایی ظرفیت‌ها و سازمان‌دهی اعتراض‌ها در آستانه انتخابات در نظر گرفته شده است. تخلیه اطلاعاتی و جاسوسی از کاربران اینترنت نیز از دیگر اهداف طراحان این پروژه محسوب می‌شود.
اخبار و تحلیل‌ها: به‌نظر می‌رسد در آستانه انتخابات، دشمن با روش‌های مختلف در حال ظرفیت‌سازی برای دست‌زدن به آشوب و هرج‌ومرج است که اقدام فوق یکی از روش‌های آن است.

 اخبار کوتاه   
  *با نزدیکی به روزهای پایانی انتخابات ریاست‌جمهوری، رهبر حلقه انحرافی با حداقل سه نفر از نامزدهای حاضر در صحنه انتخابات وارد مذاکره شده است. یکی از این نامزدها طی تماس‌هایی که با افراد نزدیک به این حلقه داشته، خواستار حمایت آن‌ها از خود شده است. دو نفر دیگر نیز افرادی هستند که طی مناظره سوم نامزدهای انتخاباتی که با موضوع سیاست داخلی و خارجی برگزار شد، به القای خط سازش در جامعه پرداختند. سران حلقه انحرافی در قبال این حمایت‌ها، خواستار سهمی در دولت آینده در صورت انتخاب این نامزدها هستند.
  *پایگاه صهیونیستی بالاترین در مقاله‌ای با تحسین قدرت رسانه‌ای جمهوری اسلامی که حتی ضدانقلاب را به کار گرفته، آورده است:«باید به طراحان پروپاگاندای (تبلیغات) جمهوری اسلامی این موفقیت حیرت‌انگیزشان را تبریک گفت! روانشناسی جمعی را به نحو احسن استفاده کرده‌اند.» این مقاله موفقیت تبلیغات جمهوری اسلامی را در به‌کارگیری ضدانقلاب در راستای منافع نظام خواند به‌طوری‌که ضدانقلاب مبلغ انتخابات نمی‌دانند که به نظام جمهوری اسلامی خدمت می‌کنند. نویسنده این مقاله با درماندگی در سرزنش دوستانش نوشته است: «واقعاً خوابیم یا بیدار؟»
 * روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» در گزارشی به نقل از مقامات آمریکایی، از تلاش آمریکا برای تحریک هم‌پیمانانش علیه ایران خبر داد. در این گزارش آمده است که دولت اوباما کمک به هم‌پیمانان غرب آسیا (خاورمیانه‌) خود را آغاز کرده تا دفاع‌ خود را علیه آنچه که زرادخانه‌ سلاح‌های سایبری رو به رشد ایران خوانده می‌شود، تقویت کنند. برخی از مقامات آمریکایی می‌گویند که این فهرست شامل کشورهایی می‌شود که در زمینه پیگرد محموله‌های سلاح ایران و جلوگیری از حضور کشتی‌های ایرانی در بنادر بیشترین فعالیت را دارند و فعالیت‌های ایران را به آمریکا گزارش می‌دهند. این کشورها شامل «عربستان سعودی»، «امارات عربی متحده» و «بحرین» می‌شود.
*  روزنامه گاردین از وجود برنامه‌ای قدرتمند به نام «مخبر بدون مرز» در آژانس امنیت ملی آمریکا پرده برداشت که حجم عظیمی از داده‌ها را از طریق تجسس در ارتباطات دیجیتال جهانی به‌دست می‌آورد و ایران، مهم‌ترین هدف این سامانه جاسوسی است.    
 * به‌تازگی خبر احتمال کناره‌گیری محمدرضا عارف، نامزد جریان اصلاح‌طلب، به نفع حسن روحانی دیگر نامزد جریان مذکور که به طیف هاشمی رفسنجانی و حزب کارگزاران سازندگی نزدیک است، قوت بیشتری گرفته است، اما در پشت‌پرده توافق شده تا برای جلوگیری از توافق احتمالی نامزدهای اصول‌گرای حاضر در صحنه بر روی یک نفر، اعلام علنی این موضوع به روزهای آخر تبلیغات موکول شود!
 * سازمان سیا و وزارت خارجه کانادا برای ایجاد جنگ روانی علیه نظام اسلامی و زیر سؤال بردن عملکرد شورای نگهبان، در تلاشند تا پیش از انتخابات، به بهانه یک نظرسنجی، شماره تلفن همراه تعدادی از هموطنانمان را تهیه کنند تا در مواقع مقتضی از آن‌ها، در جهت مطامع خود سود جویند و از آن سوی مرزها آنان را برای بی‌ثبات‌سازی سیاسی تحریک کنند.



نوشته شده توسط پیام گزینش
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

* انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌ها لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع باز نشر می‌شود.

* "بولتن خبری" هر روز در ساعت 12 بصورت
"روزانه" منتشر میشود.

* این صفحه جهت ارتباط ِ بیشتر با گزینشگران و بصورت آزمایشی است که به زودی تکمیل و یا حذف خواهد شد.

آخرین نظرات
پیوندها

امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)
آنچه کشور احتیاج دارد، رئیس‌جمهور بانشاط، مصمم، کاردان، توانا، پیگیر و باحوصله است...(که) براى مردم مجاهدت کند؛ براى مردم کار و تلاش کند.(11/2/84)

قانون‌مداری پادزهر توطئه
فتنه 88 به‌روشنی در ذهن بسیاری از شهروندان ایرانی باقی است. قرین بودن آن با انتخابات ریاست‌جمهوری دهم، این روزها یعنی در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم، برای برخی این پرسش را مطرح ساخته که انتخابات پیش‌رو تهدید است یا فرصت؟ یا اگر فرصت است، می‌تواند به تهدید تبدیل شود؟ این پرسش زمانی جدی‌تر می‌شود که بعضاً حرکت‌های کارناوالی در حمایت از برخی نامزدها مشاهده می‌گردد که تداعی‌کننده کارناوال‌هایی است که در آغاز فتنه 88 شکل گرفت و به‌سرعت به موتور محرک و ابزار فتنه تبدیل شد. پاسخ روشن به پرسش فوق، این است که جنس رویدادهای مهمی مانند انتخابات، فرصت است و کشورهایی مانند ایران با برگزاری شکوهمند آن می‌توانند قدرت ملی خود را به رخ دشمنان بکشانند و با دمیدن روح جدید و خون ‌تازه به پیکر و شریان‌های جامعه، سیمای ارتقا‌یافته خود را در نگاه جهانیان نمایش دهند و موقعیت خود را در دو حوزه دولت‌ها و ملت‌ها مستحکم‌تر و عزیزتر کنند؛ اما این فرصت در بطن خود آمادگی تبدیل شدن به تهدید را هم دارد و آن، زمانی است که حرکت طبیعی آن منحرف شود. عوامل اصلی ایجاد انحراف نیز برنامه‌هایی هستند که ذاتاً بروز و ظهورشان در مرز بسیار باریک بین قانون و قانون‌شکنی است؛ یعنی رفتاری که کاملاً‌ قانونی است، در یک لحظه می‌تواند قانون‌شکن شود. یکی از این رفتارها، راه افتادن کارناوال‌های انتخاباتی است. این کارناوال‌ها در همان زمان که به نفع یک نامزد انتخاباتی شورآفرینی می‌کنند، می‌توانند با تغییر رفتار با شکستن حریم قانون، تهدیدزا شوند و حتی اگر خودشان قصد سوئی نداشته باشند، بستر را برای توطئه دشمنانی که در کمین نشسته‌اند، آماده می‌کنند. تنها راه پیشگیری و یا مقابله با غلتیدن هر نوع اقدام انتخاباتی در مسیر تهدید و توطئه، قانون‌مداری کامل نامزدهای انتخاباتی است که باید با توصیه اکید آن به هوادارانشان، سلامت رفتار انتخاباتی خود و هوادارانشان را در راستای سلامت و امنیت کامل انتخابات تضمین کنند.
انتخابات فرصتی برای انتقاد از وضع موجود است؟!
گروه ترجمه- پایگاه اینترنتی هافینگتن‌پست 10 ژوئن 2013 (20خرداد) در مقاله‌ای به انتخابات ریاست‌جمهوری و مبارزات انتخاباتی نامزدها پرداخت و نوشت: انتخابات در ایران مطابق استانداردهای غربی آزاد یا عادلانه نیست؛ اما حتی با گزینه‌های محدود و محیط بسیار امنیتی، مبارزات انتخاباتی ریاست‌جمهوری فضایی را برای انتقادات شدید از وضعیت موجود از جمله پرونده هسته‌ای ایران فراهم می‌کند که البته این مسائل در اوضاع عادی به آگاهی عموم نمی‌رسد. تصمیم سعید جلیلی، مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران، برای ورود به انتخابات در آخرین لحظه، روشن ساخت که مسئله هسته‌ای در انتخابات اهمیت بالایی دارد. در آخرین مناظره تلویزیونی که روز جمعه برگزار شد، رقبای جلیلی به ناکامی وی طی دو سال در دستیابی به اعتمادسازی حداقلی با گروه 1+5 پرداختند.
در ادامه مقاله آمده است: ولایتی و حسن روحانی، مذاکره‌کننده سابق هسته‌ای، گفتند در صورت انتخاب به عنوان رئیس‌جمهور بهتر عمل خواهند کرد. روحانی که از سال 2003 تا 2005 با اروپایی‌ها گفت‌وگو می‌کرد، بارها گفت که در طول این دوره، ایران به پیشرفت در مسئله هسته‌ای بدون ارجاع پرونده به شورای امنیت ادامه داد. آقایان ولایتی و روحانی از فرصت نامزدی خود در انتخابات ریاست‌جمهوری استفاده می‌کنند تا از وضعیت موجود انتقاد کنند که البته این موضوع منعکس‌کننده درک آن‌ها از نیاز ایران به داشتن روزنه‌ای برای ابزار مخالفت و نگرانی است.
در پایان مقاله آمده است: کسی نمی‌داند که آیا انتقادات مطرح شده در این مبارزات انتخاباتی سبب تغییر موضع رهبر ایران در گفت‌وگوهای هسته‌ای خواهد شد یا خیر. آمریکا و شرکای گفت‌وگوکننده آن می‌توانند با افزایش امتیازهای اعطایی به ایران، رهبر ایران را به توافق هسته‌ای ترغیب کنند به‌طوری‌که از ایران درخواست شود غنی‌سازی بیست درصدی را متوقف سازد، بیشتر ذخایر اورانیوم خود را به خارج انتقال دهد و عملیات‌های غنی‌سازی را برای شش ماه در تأسیسات زیرزمینی فردو متوقف کند. در مقابل، تحریم‌های طلا و سایر فلزات گرانبها و تحریم‌ها علیه صادرات پتروشیمی و قطعات هواپیماهای غیرنظامی لغو شود و آمریکا یا اتحادیه اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران به تصویب نرسانند. با توجه به انتخابات سال 2009، ممکن نیست که بگوییم تا چه حدی نتیجه انتخابات مهندسی خواهد شد؟ مشخص نیست که آیا نامزدی می‌تواند پنجاه درصد آرا را کسب کند یا آیا انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود؟ اما این مسئله مشخص است که اگر انتخابات ایران مطابق برنامه‌ای تجویزی به جلو می‌رود، برخی بازیگران ظاهراً خط‌مشی و نقش خود را فراموش کرده‌اند.
اخبار و تحلیل‌ها: ورود فرصت‌طلبانه دشمن به عرصه انتخابات ایران و دعوت فریبکارانه ایران به کوتاه آمدن از حق مسلم هسته‌ای و القای زیرکانه این پیام به ایرانیان که زمان کسب امتیازات اقتصادی از غرب با چشم‌پوشی از فناوری هسته‌ای فرا رسیده و... همه ناشی از آن است که برخی از نامزدها در مناظره‌ به حفظ چارچوب منافع ملی پایبند نبودند. گویا این بار هم مردم هستند که باید با حضور باشکوه و مقتدرانه در پای صندوق‌های رأی، ضمن انتخاب نامزد اصلح، اشتباه افراد را جبران و بار دیگر به دشمن ثابت کنند که فریب بازی‌های فرصت‌طلبانه و بعضاً‌ گستاخانه آن‌ها را نمی‌خورند.
  
تهران مقابل کل دنیا ایستاد و پیروز شد
  «خالد الغنامی» نویسنده وهابی روزنامه «الشرق» عربستان، در یادداشتی با عنوان «اگر ایران در سوریه پیروز شود»، نوشت: واقعیت این است که شورشیان سوریه و گروه‌های مسلح ضددولت، جنگ در شهر القصیر را بعد از نبردی شدید با نیروهای حزب‌الله و ارتش سوریه، باختند و ناچار به عقب‌نشینی شدند؛ اما سؤالی که در این میان باید مطرح کنیم این است که اگر نظام بشار اسد، حزب‌الله و ایران در نبرد سوریه پیروز شوند، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ وی در پاسخ به پرسشی که خود مطرح کرده بود، نوشت: بدون شک اگر این پیروزی صورت بگیرد و خواسته ایران محقق شود، این کشور، تمام متحدان خود را برای هدف قرار دادن عربستان و دیگر کشورهای حوزه خلیج‌فارس بسیج خواهد کرد. نویسنده «الشرق» مدعی شد: اگر ایران بتواند ژاندارم خلیج‌فارس شود، قدرت‌های جهانی آن را وادار می‌کنند که بهای پیروزی‌های خود را از جیب کشورهای منطقه بپردازد. در ضمن قدرت‌های جهانی غربی طبق معمول تنها به منافع اقتصادی و سیاسی خود می‌اندیشند و بر همین اساس، متحد دائمی ندارند. الغنامی سپس با اشاره به موفقیت‌های پی‌درپی ایران در عرصه سیاست بین‌المللی، نوشت: واقعیت این است که ایران بازیرکی، روابط خود را با قدرت‌های بزرگ «اداره» کرده است و مهم‌ترین مثال برای این امر، شیوه اداره گفت‌وگوها درباره پرونده اتمی است که طی آن، تهران مقابل کل دنیا ایستاده و تاکنون پیروز شده است.
کمپین ظرفیت‌ساز!
  در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری، فعالیت ضدانقلاب در شبکه‌های اجتماعی بسیار گسترش یافته  است. در راستای این اقدامات، کمپینی به نام «کمپین زهرا» راه‌اندازی شده که ادعا می‌شود متعلق به مادری به نام زهراست که فرزندش را در اغتشاشات سال 88 از دست داده است! در این کمپین قرار است یک انتخابات مجازی برگزار شود و خود شخصیت ساختگی زهرا نیز به‌عنوان تنها نامزدی که حقوق‌بشر و دموکراسی را به‌عنوان برنامه خود ارائه کرده است، معرفی شود.
پشت پرده این حرکت که تبلیغات گسترده آن در پایگاه‌های حامی فتنه و ضدانقلاب درج شده، شناسایی ظرفیت‌ها و سازمان‌دهی اعتراض‌ها در آستانه انتخابات در نظر گرفته شده است. تخلیه اطلاعاتی و جاسوسی از کاربران اینترنت نیز از دیگر اهداف طراحان این پروژه محسوب می‌شود.
اخبار و تحلیل‌ها: به‌نظر می‌رسد در آستانه انتخابات، دشمن با روش‌های مختلف در حال ظرفیت‌سازی برای دست‌زدن به آشوب و هرج‌ومرج است که اقدام فوق یکی از روش‌های آن است.

 اخبار کوتاه   
  *با نزدیکی به روزهای پایانی انتخابات ریاست‌جمهوری، رهبر حلقه انحرافی با حداقل سه نفر از نامزدهای حاضر در صحنه انتخابات وارد مذاکره شده است. یکی از این نامزدها طی تماس‌هایی که با افراد نزدیک به این حلقه داشته، خواستار حمایت آن‌ها از خود شده است. دو نفر دیگر نیز افرادی هستند که طی مناظره سوم نامزدهای انتخاباتی که با موضوع سیاست داخلی و خارجی برگزار شد، به القای خط سازش در جامعه پرداختند. سران حلقه انحرافی در قبال این حمایت‌ها، خواستار سهمی در دولت آینده در صورت انتخاب این نامزدها هستند.
  *پایگاه صهیونیستی بالاترین در مقاله‌ای با تحسین قدرت رسانه‌ای جمهوری اسلامی که حتی ضدانقلاب را به کار گرفته، آورده است:«باید به طراحان پروپاگاندای (تبلیغات) جمهوری اسلامی این موفقیت حیرت‌انگیزشان را تبریک گفت! روانشناسی جمعی را به نحو احسن استفاده کرده‌اند.» این مقاله موفقیت تبلیغات جمهوری اسلامی را در به‌کارگیری ضدانقلاب در راستای منافع نظام خواند به‌طوری‌که ضدانقلاب مبلغ انتخابات نمی‌دانند که به نظام جمهوری اسلامی خدمت می‌کنند. نویسنده این مقاله با درماندگی در سرزنش دوستانش نوشته است: «واقعاً خوابیم یا بیدار؟»
 * روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» در گزارشی به نقل از مقامات آمریکایی، از تلاش آمریکا برای تحریک هم‌پیمانانش علیه ایران خبر داد. در این گزارش آمده است که دولت اوباما کمک به هم‌پیمانان غرب آسیا (خاورمیانه‌) خود را آغاز کرده تا دفاع‌ خود را علیه آنچه که زرادخانه‌ سلاح‌های سایبری رو به رشد ایران خوانده می‌شود، تقویت کنند. برخی از مقامات آمریکایی می‌گویند که این فهرست شامل کشورهایی می‌شود که در زمینه پیگرد محموله‌های سلاح ایران و جلوگیری از حضور کشتی‌های ایرانی در بنادر بیشترین فعالیت را دارند و فعالیت‌های ایران را به آمریکا گزارش می‌دهند. این کشورها شامل «عربستان سعودی»، «امارات عربی متحده» و «بحرین» می‌شود.
*  روزنامه گاردین از وجود برنامه‌ای قدرتمند به نام «مخبر بدون مرز» در آژانس امنیت ملی آمریکا پرده برداشت که حجم عظیمی از داده‌ها را از طریق تجسس در ارتباطات دیجیتال جهانی به‌دست می‌آورد و ایران، مهم‌ترین هدف این سامانه جاسوسی است.    
 * به‌تازگی خبر احتمال کناره‌گیری محمدرضا عارف، نامزد جریان اصلاح‌طلب، به نفع حسن روحانی دیگر نامزد جریان مذکور که به طیف هاشمی رفسنجانی و حزب کارگزاران سازندگی نزدیک است، قوت بیشتری گرفته است، اما در پشت‌پرده توافق شده تا برای جلوگیری از توافق احتمالی نامزدهای اصول‌گرای حاضر در صحنه بر روی یک نفر، اعلام علنی این موضوع به روزهای آخر تبلیغات موکول شود!
 * سازمان سیا و وزارت خارجه کانادا برای ایجاد جنگ روانی علیه نظام اسلامی و زیر سؤال بردن عملکرد شورای نگهبان، در تلاشند تا پیش از انتخابات، به بهانه یک نظرسنجی، شماره تلفن همراه تعدادی از هموطنانمان را تهیه کنند تا در مواقع مقتضی از آن‌ها، در جهت مطامع خود سود جویند و از آن سوی مرزها آنان را برای بی‌ثبات‌سازی سیاسی تحریک کنند.

پیام گزینش

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی