پیام گزینش

..: Payamgozineh Quarterly Bulletin :.. نشریه تخصصی آموزشی گزینش کشور

بولتن خبری / دوازدهم خرداد ماه 1392

امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)
آقایان داوطلبی که در صداوسیما برنامه دارند… باید مراقب باشند که خدای نکرده برای جلب توجه مردم،
هر حرف خلاف واقعی را بر دهان نیاورند.(8/3/92)

۱- باز هم سوءاستفاده تبلیغاتی!
رسانه ملی در اقدامی پسندیده برای تبلیغات بیست‌روزه نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری، فرصت‌های برابری را در اختیار آن‌ها گذاشت. نو بودن روش جاری در عین داشتن محاسن فراوان، دارای ضعف‌هایی نیز هست. برخی از نامزدها با سوء‌استفاده از این ضعف‌ها، از فرصت در اختیار سوء‌استفاده تبلیغاتی می‌کنند. بسته شدن دست مجری و آزاد بودن نامزد انتخابات برای ورود به هر عرصه و گفتن هر آنچه که می‌خواهد و یا بی‌اعتنایی به مقرراتی که درباره تبلیغات به آن‌ها یادآوری شده، از جمله ضعف‌های روش جاری است. برخی از نامزدها به جای انتخاب روشن منطقی تبلیغات اقناعی و تفاهمی، از روش تبلیغات تهاجمی و عوام‌فریبانه استفاده می‌کنند. این نامزدها به هر نحوی تلاش می‌کنند با یافتن روزنه و گریزگاهی به مسائلی بپردازند که زمان‌ آن‌ها سرآمده؛ اما به‌گمان آن‌ها بازخوانی این مسائل و در خلال آن، دادن نسبت‌های ناروا به دیگران می‌تواند برای آن‌ها رأیی به همراه داشته باشد. این دسته از نامزدها فراموش کرده‌اند که در حضور ملتی سخن می‌گویند که با این ترفندها کاملاً آشنا هستند و بیش از آنکه به روایت پالایش نشده برخی از نامزدها از گذشته نیازمند باشند، مشتاق شنیدن برنامه‌های قابل اجرای آن‌ها برای آینده هستند.
2- نمایی از بخش ناپیدای ترکیه!
قطع چند درخت و تغییر کاربری یک بوستان نمی‌تواند عامل اعتراضاتی چنین گسترده و خشن باشد. اگر آمار «معمر گولر» وزیر کشور ترکیه، درست باشد و بر اثر ملاحظاتی دستکاری نشده باشد که گفت در اعتراضات روز پنج‌شنبه و جمعه در شهرهای مختلف ترکیه از جمله استانبول، آنکارا و ازمیر 79 نفر زخمی و حدود 1000 نفر نیز بازداشت شدند، معلوم است نمی‌توان آن را اعتراضی ساده و سطحی به قطع چند درخت و تغییر کاربری یک بوستان دانست. اگر این‌گونه بود، باید اعتراضات به شهر استانبول محدود می‌شد که بوستان مذکور در آن قرار دارد. شدت و گستره اعتراضات آنچنان مقامات کشور ترکیه را نگران کرد که دسترسی کاربران اینترنتی را به شبکه‌های اجتماعی مسدود کردند. از مدت‌ها پیش به‌ویژه پس از تقویت روابط ترکیه با رژیم صهیونیستی و آشکار شدن زرگری بودن جنگ اردوغان با مقامات این رژیم و نیز دخالت‌های نامشروع دولت ترکیه در سوریه و حمایت آشکار از تروریست‌ها، نشانه‌های مخالفت مردم ترکیه با این اقدامات کم‌وبیش مشاهده می‌شد، اما دولتمردان این کشور که غرق در شوق سقوط قریب‌الوقوع(!) حکومت سوریه بودند، به آن توجه نداشتند تا با فرو افتادن درختان بوستان تاریخی «قیزی پارک» مردم ترکیه به‌پا خاستند. شاید اردوغان این روزها از به یادآوردن حمایت از فتنه‌گران ایران در سال 88 هنگام بازگشت از ایران که در تبریز بیان کرده بود، احساس خوبی نداشته باشد.
خیزش تروریسم ایران در آمریکای جنوبی
گروه ترجمه- پایگاه اینترنتی «فری‌بیکون» 1 ژوئن 2013 (11 خرداد) در مقاله‌ای به طرح‌ ادعاهایی علیه ایران پرداخت و نوشت: به‌گفته کارشناسان، دو گزارش جداگانه‌ای که دستگاه قضایی آرژانتین در مورد بمب‌گذاری مرکز «آمیا» در سال 1994 و وزارت خارجه آمریکا در این هفته منتشر کردند، آخرین نشانه مربوط به خیزش شبکه تروریستی جهانی ایران است. گزارش‌های سال 2012 وزارت خارجه آمریکا در مورد تروریسم که روز پنج‌شنبه منتشر شد، در اثبات خیزش مجدد حمایت دولتی ایران از تروریسم چشمگیر بود. بازوهای اقدامات تروریستی ایران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وزارت اطلاعات و حزب‌الله هستند. همچنین ایران تلاش کرده است شبکه‌ای از جاسوس‌ها و هسته‌های تروریستی عمیق‌تر را در سراسر آمریکای جنوبی ایجاد کند. این مطالب در کیفرخواست 500 صفحه‌ای منتشر شده که دادستان کل آرژانتین به آن‌ها اشاره کرده است. بمب‌گذاری سال 1994 در مرکز یهودیان در بوینس‌آیرس مرگبارترین حمله در تاریخ آرژانتین بود که طی آن 85 نفر کشته و صدها نفر دیگر زخمی شدند.
در ادامه مقاله آمده است: دستگاه قضایی فدرال می‌گوید: این حمله از سوی مقامات دولت ایران طرح‌ریزی و توسط حزب‌الله لبنان اجرا شد. کارشناسان می‌گویند این گزارش‌ها نشان می‌دهد ایران به منظور گسترش نفوذ جهانی خود تلاشی هماهنگ صورت می‌دهد. «مایکل روبین» کارشناس بخش ایران و تروریسم در مؤسسه امریکن‌ اینترپرایز می‌گوید: «مقامات آمریکایی که ایران را قدرتی منطقه‌ای توصیف می‌کنند، در گذشته زندگی می‌کنند... ایرانی‌ها خود را به‌عنوان قدرتی فرامنطقه‌ای توصیف می‌کنند و این ممکن است برای ما خنده‌دار باشد اما آن‌ها امیدوارند به قدرتی جهانی بدل شوند.» «امانوئل اوتولنگی» عضو ارشد بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها، متذکر شد که ایران زمان و هزینه چشمگیری برای توسعه روابط خود با کشورهای آمریکای جنوبی صرف کرده؛ اما منافع آن به لحاظ تجاری بسیار اندک است. اوتولنگی می‌گوید:‌ «در صورتی که به توازن تجاری میان ایران و آمریکای لاتین نگاهی بیندازیم، کشف می‌کنید که تقریباً میان کشورهای آمریکای لاتین و ایران هیچ تجارتی وجود ندارد؛ در این کشورها ایران به لحاظ سیاسی و اقتصادی سرمایه‌گذاری کرده است... بیشتر تجارت میان ایران و برزیل (شریک نخست) و ایران و آرژانتین (شریک دوم) است. در این دو مورد، توازن تجارت به نفع برزیل و آرژانتین است.»
در پایان مقاله آمده است: فعالیت‌های جاسوسی و شبکه‌های تروریستی ایران که در گزارش آمیا آمده، می‌تواند دلیلی برای تلاش ایران به‌منظور افزایش حضور در آمریکای جنوبی باشد. هشت تن از مقامات ارشد کنونی یا سابق ایران به‌دلیل ارتباط با این بمب‌گذاری تحت تعقیب اینترپل هستند. آقای روبین می‌گوید: «حداقل ایرانی‌ها با بمب‌گذاری آمیا نشان داده‌اند که دسترسی جهانی دارند... این واقعیت که آن‌ها در این حمله تروریستی در بالاترین سطح دولتی دست داشته‌اند، نشان‌دهنده مسیری احتمالی است که ایران در آن حرکت می‌کند... یک دیدگاه مشترک خطرناک میان چپ‌ها و اسلام‌گراها وجود دارد... اغلب آمریکاستیزی و یهودستیزی پیوندهایی است که میان آن‌ها وجود دارد و ایران همواره از این ظرفیت استفاده می‌کند.»
اخبار و تحلیل‌ها: سال‌ها پیش مسائل مربوط به انفجار آمیا مشخص شد و حتی بعدها شاهدی که برای دادن شهادت دروغ پول گرفته بود، به دروغ بودن شهادت و پولی که گرفته بود، اعتراف کرد. مفتوح ماندن این پرونده در آرژانتین کاملاً سیاسی و وابسته به خط سیاسی کسانی است که در مناصب قدرت آرژانتین مسئولیت می‌گیرند. هیچ عقل و منطقی نمی‌پذیرد که کشوری بانفوذ گفتمانی ایران به چنین اقدامات مردود و منفوری متوسل شود. این اقدامات از روش‌های کاملاً شناخته شده صهیونیست‌ها است و نباید به‌دنبال متهمی غیر از آن‌ها بود.
 
افزایش فعالیت‌های ضدایرانی سازمان‌های صهیونیستی
  در آستانه انتخابات و با بیشتر شدن فعالیت کاربران ایرانی گوگل، شبکه‌های مسیحیت صهیونیستی با همکاری گوگل در میل باکس‌های شخصی افراد تبلیغات می‌کنند؛ تمرکز سازمان‌های تبشیری در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) و به‌ویژه ایران قابل‌توجه است. این سازمان‌ها اغلب تحت نظارت سیا و دیگر نهادهای امنیتی آمریکا فعالیت می‌کنند. رؤسای این قبیل سازمان‌ها، وابستگان سرویس‌های امنیتی ایالات متحده هستند که مدیریت سازمان‌های چند ملیتی تبشیری صهیونی را به‌عهده دارند. این سازمان‌ها تمامی توان خود اعم از کمک‌های مادی و معنوی، حمایت لابی صهیونیستی و مقامات رسمی سیاسی و حتی توان رسانه‌ای غرب را به خدمت گرفته‌اند تا موفقیتی در این عرصه به‌دست آورند.
با توجه به هزینه‌های بالای تبلیغات گوگل در میل باکس‌های شخصی، سازمان‌های تبشیری صهیونیستی با توجه به رابطه خود با سازمان‌های بزرگ صهیونیستی، تخفیف‌ها و امتیازات ویژه‌ای دریافت می‌کنند. این سازمان‌ها با دسترسی گسترده به مخاطبان ایرانی سعی دارند نیروهای تازه جذب کنند تا در مرحله‌های مختلف، آموزش‌های لازم را ببینند و خود هسته‌های جدیدی در کشور به‌وجود آورند. از جمله مهم‌ترین اهداف این قبیل سازمان‌ها، تغییر نگاه مردم ایران به آمریکا و رژیم صهیونیستی است. این احتمال نیز وجود دارد که به‌سبب حساسیت انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو، آن‌ها به شکل موقت و مقطعی وارد مباحث سیاسی انتخاباتی نیز بشوند و دیدگاه‌های خود را تبلیغ و القا کنند.

     اخبار کوتاه    
  *دولت آمریکا با صدور فرمانی، تحریم‌ها درباره فروش وسایل ارتباطی و نرم‌افزاهای اینترنتی به ایرانیان را که باعث محدودیت جریان فتنه در فضای مجازی شده بود، لغو کرد! ولی همزمان با آن، با تحریم بخش پتروشیمی ایران، تلاش کرد فشار اقتصادی بر ملت ایران را تشدید کند. مطابق بیانیه اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا هشت شرکت، از جمله شرکت‌های پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا و پتروشیمی مبین تحت تحریم قرار گرفتند.
  *یکی از نامزدهای انتخابات، در نشست خبری که روز گذشته در ستاد انتخاباتی‌اش برگزار شد، در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه درباره دیدار شما با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی روایت‌های متفاوتی وجود دارد و از طرفی حمایت ایشان از شما تکذیب شده، اصل دیدار را شرح دهید، گفت: من بعد از آنکه آیت‌الله هاشمی از رقابت کناره‌گیری کردند، یعنی کاری کردند که رقابت نکند، خدمت ایشان و سایر بزرگان رسیدم، همه آن‌ها تأکید بر ماندن و استوار بودن من در این راه داشتند. آیت‌الله هاشمی تأکید کردند که من در انتخابات بمانم.
  *روزنامه عرب‌زبان «الحیات» به نقل از برخی از منابع خود نوشت: گفت‌وگوها و مذاکرات فشرده‌ای بین نمایندگان دولت و یکی از نامزدهای انتخابات به منظور حمایت از وی در جریان است. بر اساس طرح دوطرف، دولت تمام امکانات خود در استان‌ها را در اختیار ستاد وی قرار می‌دهد و در مقابل، او هم متعهد می‌شود که در صورت پیروزی، معاون اولی خود را به این گروه اختصاص دهد! قرار است این نامزد در مناظره روز جمعه آتی، فقط بر روی نیاز به بهره‌برداری از دستاوردهای دولت تأکید کرده و به موفقیت‌های دولت اشاره کند.
*  سخنرانی حجت‌الاسلام حسن روحانی، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری، عصر روز گذشته در حسینیه جماران با تشنج و دستگیری تعدادی از افراد همراه شد. در این مراسم تبلیغاتی، حاضران با در دست داشتن پوسترهایی از روحانی و سران فتنه، شعارهایی در حمایت از آن‌ها سر دادند! گفتنی است درگیری‌های ساختگی و به‌تازگی استفاده از پوسترهای سران فتنه، یکی از راه‌های مظلوم‌نمایی و جلب توجه مردم است که اصلاح‌طلبان ید طولایی در این باره دارند.
  * یکی از همکاران «نازیلا گلستان»- سلطنت‌طلب خوشگذرانی که حامی سران فتنه و مرتبط با گروه‌های ضدانقلاب خارج از کشور است - در شبکه‌های اجتماعی به افشاگری علیه وی پرداخت و نوشت: نازیلا گلستان، کارمند حقوق‌‌بگیر شاهزاده رضا پهلوی است که هم از توبره می‌خورد و هم از آخور، ولی کسی نمی‌داند اصولاً شخصی با چنین عقایدی در دفتر سیاسی شورای ملی چه کار می‌کند؟! هر چند که نازیلا گلستان دلش برای «یاحسین میرحسین» گفتن تنگ شده است!...» گفتنی است گلستان از بنیان‌گذاران چند تشکیلات کوچک و ذره‌ای ضدانقلاب است که به‌دلیل رفتارهای ناهنجارش حتی در میان ضدانقلاب نیز منفور شده است.



نوشته شده توسط پیام گزینش
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

* انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌ها لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع باز نشر می‌شود.

* "بولتن خبری" هر روز در ساعت 12 بصورت
"روزانه" منتشر میشود.

* این صفحه جهت ارتباط ِ بیشتر با گزینشگران و بصورت آزمایشی است که به زودی تکمیل و یا حذف خواهد شد.

آخرین نظرات
پیوندها

امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)
آقایان داوطلبی که در صداوسیما برنامه دارند… باید مراقب باشند که خدای نکرده برای جلب توجه مردم،
هر حرف خلاف واقعی را بر دهان نیاورند.(8/3/92)

۱- باز هم سوءاستفاده تبلیغاتی!
رسانه ملی در اقدامی پسندیده برای تبلیغات بیست‌روزه نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری، فرصت‌های برابری را در اختیار آن‌ها گذاشت. نو بودن روش جاری در عین داشتن محاسن فراوان، دارای ضعف‌هایی نیز هست. برخی از نامزدها با سوء‌استفاده از این ضعف‌ها، از فرصت در اختیار سوء‌استفاده تبلیغاتی می‌کنند. بسته شدن دست مجری و آزاد بودن نامزد انتخابات برای ورود به هر عرصه و گفتن هر آنچه که می‌خواهد و یا بی‌اعتنایی به مقرراتی که درباره تبلیغات به آن‌ها یادآوری شده، از جمله ضعف‌های روش جاری است. برخی از نامزدها به جای انتخاب روشن منطقی تبلیغات اقناعی و تفاهمی، از روش تبلیغات تهاجمی و عوام‌فریبانه استفاده می‌کنند. این نامزدها به هر نحوی تلاش می‌کنند با یافتن روزنه و گریزگاهی به مسائلی بپردازند که زمان‌ آن‌ها سرآمده؛ اما به‌گمان آن‌ها بازخوانی این مسائل و در خلال آن، دادن نسبت‌های ناروا به دیگران می‌تواند برای آن‌ها رأیی به همراه داشته باشد. این دسته از نامزدها فراموش کرده‌اند که در حضور ملتی سخن می‌گویند که با این ترفندها کاملاً آشنا هستند و بیش از آنکه به روایت پالایش نشده برخی از نامزدها از گذشته نیازمند باشند، مشتاق شنیدن برنامه‌های قابل اجرای آن‌ها برای آینده هستند.
2- نمایی از بخش ناپیدای ترکیه!
قطع چند درخت و تغییر کاربری یک بوستان نمی‌تواند عامل اعتراضاتی چنین گسترده و خشن باشد. اگر آمار «معمر گولر» وزیر کشور ترکیه، درست باشد و بر اثر ملاحظاتی دستکاری نشده باشد که گفت در اعتراضات روز پنج‌شنبه و جمعه در شهرهای مختلف ترکیه از جمله استانبول، آنکارا و ازمیر 79 نفر زخمی و حدود 1000 نفر نیز بازداشت شدند، معلوم است نمی‌توان آن را اعتراضی ساده و سطحی به قطع چند درخت و تغییر کاربری یک بوستان دانست. اگر این‌گونه بود، باید اعتراضات به شهر استانبول محدود می‌شد که بوستان مذکور در آن قرار دارد. شدت و گستره اعتراضات آنچنان مقامات کشور ترکیه را نگران کرد که دسترسی کاربران اینترنتی را به شبکه‌های اجتماعی مسدود کردند. از مدت‌ها پیش به‌ویژه پس از تقویت روابط ترکیه با رژیم صهیونیستی و آشکار شدن زرگری بودن جنگ اردوغان با مقامات این رژیم و نیز دخالت‌های نامشروع دولت ترکیه در سوریه و حمایت آشکار از تروریست‌ها، نشانه‌های مخالفت مردم ترکیه با این اقدامات کم‌وبیش مشاهده می‌شد، اما دولتمردان این کشور که غرق در شوق سقوط قریب‌الوقوع(!) حکومت سوریه بودند، به آن توجه نداشتند تا با فرو افتادن درختان بوستان تاریخی «قیزی پارک» مردم ترکیه به‌پا خاستند. شاید اردوغان این روزها از به یادآوردن حمایت از فتنه‌گران ایران در سال 88 هنگام بازگشت از ایران که در تبریز بیان کرده بود، احساس خوبی نداشته باشد.
خیزش تروریسم ایران در آمریکای جنوبی
گروه ترجمه- پایگاه اینترنتی «فری‌بیکون» 1 ژوئن 2013 (11 خرداد) در مقاله‌ای به طرح‌ ادعاهایی علیه ایران پرداخت و نوشت: به‌گفته کارشناسان، دو گزارش جداگانه‌ای که دستگاه قضایی آرژانتین در مورد بمب‌گذاری مرکز «آمیا» در سال 1994 و وزارت خارجه آمریکا در این هفته منتشر کردند، آخرین نشانه مربوط به خیزش شبکه تروریستی جهانی ایران است. گزارش‌های سال 2012 وزارت خارجه آمریکا در مورد تروریسم که روز پنج‌شنبه منتشر شد، در اثبات خیزش مجدد حمایت دولتی ایران از تروریسم چشمگیر بود. بازوهای اقدامات تروریستی ایران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وزارت اطلاعات و حزب‌الله هستند. همچنین ایران تلاش کرده است شبکه‌ای از جاسوس‌ها و هسته‌های تروریستی عمیق‌تر را در سراسر آمریکای جنوبی ایجاد کند. این مطالب در کیفرخواست 500 صفحه‌ای منتشر شده که دادستان کل آرژانتین به آن‌ها اشاره کرده است. بمب‌گذاری سال 1994 در مرکز یهودیان در بوینس‌آیرس مرگبارترین حمله در تاریخ آرژانتین بود که طی آن 85 نفر کشته و صدها نفر دیگر زخمی شدند.
در ادامه مقاله آمده است: دستگاه قضایی فدرال می‌گوید: این حمله از سوی مقامات دولت ایران طرح‌ریزی و توسط حزب‌الله لبنان اجرا شد. کارشناسان می‌گویند این گزارش‌ها نشان می‌دهد ایران به منظور گسترش نفوذ جهانی خود تلاشی هماهنگ صورت می‌دهد. «مایکل روبین» کارشناس بخش ایران و تروریسم در مؤسسه امریکن‌ اینترپرایز می‌گوید: «مقامات آمریکایی که ایران را قدرتی منطقه‌ای توصیف می‌کنند، در گذشته زندگی می‌کنند... ایرانی‌ها خود را به‌عنوان قدرتی فرامنطقه‌ای توصیف می‌کنند و این ممکن است برای ما خنده‌دار باشد اما آن‌ها امیدوارند به قدرتی جهانی بدل شوند.» «امانوئل اوتولنگی» عضو ارشد بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها، متذکر شد که ایران زمان و هزینه چشمگیری برای توسعه روابط خود با کشورهای آمریکای جنوبی صرف کرده؛ اما منافع آن به لحاظ تجاری بسیار اندک است. اوتولنگی می‌گوید:‌ «در صورتی که به توازن تجاری میان ایران و آمریکای لاتین نگاهی بیندازیم، کشف می‌کنید که تقریباً میان کشورهای آمریکای لاتین و ایران هیچ تجارتی وجود ندارد؛ در این کشورها ایران به لحاظ سیاسی و اقتصادی سرمایه‌گذاری کرده است... بیشتر تجارت میان ایران و برزیل (شریک نخست) و ایران و آرژانتین (شریک دوم) است. در این دو مورد، توازن تجارت به نفع برزیل و آرژانتین است.»
در پایان مقاله آمده است: فعالیت‌های جاسوسی و شبکه‌های تروریستی ایران که در گزارش آمیا آمده، می‌تواند دلیلی برای تلاش ایران به‌منظور افزایش حضور در آمریکای جنوبی باشد. هشت تن از مقامات ارشد کنونی یا سابق ایران به‌دلیل ارتباط با این بمب‌گذاری تحت تعقیب اینترپل هستند. آقای روبین می‌گوید: «حداقل ایرانی‌ها با بمب‌گذاری آمیا نشان داده‌اند که دسترسی جهانی دارند... این واقعیت که آن‌ها در این حمله تروریستی در بالاترین سطح دولتی دست داشته‌اند، نشان‌دهنده مسیری احتمالی است که ایران در آن حرکت می‌کند... یک دیدگاه مشترک خطرناک میان چپ‌ها و اسلام‌گراها وجود دارد... اغلب آمریکاستیزی و یهودستیزی پیوندهایی است که میان آن‌ها وجود دارد و ایران همواره از این ظرفیت استفاده می‌کند.»
اخبار و تحلیل‌ها: سال‌ها پیش مسائل مربوط به انفجار آمیا مشخص شد و حتی بعدها شاهدی که برای دادن شهادت دروغ پول گرفته بود، به دروغ بودن شهادت و پولی که گرفته بود، اعتراف کرد. مفتوح ماندن این پرونده در آرژانتین کاملاً سیاسی و وابسته به خط سیاسی کسانی است که در مناصب قدرت آرژانتین مسئولیت می‌گیرند. هیچ عقل و منطقی نمی‌پذیرد که کشوری بانفوذ گفتمانی ایران به چنین اقدامات مردود و منفوری متوسل شود. این اقدامات از روش‌های کاملاً شناخته شده صهیونیست‌ها است و نباید به‌دنبال متهمی غیر از آن‌ها بود.
 
افزایش فعالیت‌های ضدایرانی سازمان‌های صهیونیستی
  در آستانه انتخابات و با بیشتر شدن فعالیت کاربران ایرانی گوگل، شبکه‌های مسیحیت صهیونیستی با همکاری گوگل در میل باکس‌های شخصی افراد تبلیغات می‌کنند؛ تمرکز سازمان‌های تبشیری در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) و به‌ویژه ایران قابل‌توجه است. این سازمان‌ها اغلب تحت نظارت سیا و دیگر نهادهای امنیتی آمریکا فعالیت می‌کنند. رؤسای این قبیل سازمان‌ها، وابستگان سرویس‌های امنیتی ایالات متحده هستند که مدیریت سازمان‌های چند ملیتی تبشیری صهیونی را به‌عهده دارند. این سازمان‌ها تمامی توان خود اعم از کمک‌های مادی و معنوی، حمایت لابی صهیونیستی و مقامات رسمی سیاسی و حتی توان رسانه‌ای غرب را به خدمت گرفته‌اند تا موفقیتی در این عرصه به‌دست آورند.
با توجه به هزینه‌های بالای تبلیغات گوگل در میل باکس‌های شخصی، سازمان‌های تبشیری صهیونیستی با توجه به رابطه خود با سازمان‌های بزرگ صهیونیستی، تخفیف‌ها و امتیازات ویژه‌ای دریافت می‌کنند. این سازمان‌ها با دسترسی گسترده به مخاطبان ایرانی سعی دارند نیروهای تازه جذب کنند تا در مرحله‌های مختلف، آموزش‌های لازم را ببینند و خود هسته‌های جدیدی در کشور به‌وجود آورند. از جمله مهم‌ترین اهداف این قبیل سازمان‌ها، تغییر نگاه مردم ایران به آمریکا و رژیم صهیونیستی است. این احتمال نیز وجود دارد که به‌سبب حساسیت انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو، آن‌ها به شکل موقت و مقطعی وارد مباحث سیاسی انتخاباتی نیز بشوند و دیدگاه‌های خود را تبلیغ و القا کنند.

     اخبار کوتاه    
  *دولت آمریکا با صدور فرمانی، تحریم‌ها درباره فروش وسایل ارتباطی و نرم‌افزاهای اینترنتی به ایرانیان را که باعث محدودیت جریان فتنه در فضای مجازی شده بود، لغو کرد! ولی همزمان با آن، با تحریم بخش پتروشیمی ایران، تلاش کرد فشار اقتصادی بر ملت ایران را تشدید کند. مطابق بیانیه اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا هشت شرکت، از جمله شرکت‌های پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا و پتروشیمی مبین تحت تحریم قرار گرفتند.
  *یکی از نامزدهای انتخابات، در نشست خبری که روز گذشته در ستاد انتخاباتی‌اش برگزار شد، در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه درباره دیدار شما با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی روایت‌های متفاوتی وجود دارد و از طرفی حمایت ایشان از شما تکذیب شده، اصل دیدار را شرح دهید، گفت: من بعد از آنکه آیت‌الله هاشمی از رقابت کناره‌گیری کردند، یعنی کاری کردند که رقابت نکند، خدمت ایشان و سایر بزرگان رسیدم، همه آن‌ها تأکید بر ماندن و استوار بودن من در این راه داشتند. آیت‌الله هاشمی تأکید کردند که من در انتخابات بمانم.
  *روزنامه عرب‌زبان «الحیات» به نقل از برخی از منابع خود نوشت: گفت‌وگوها و مذاکرات فشرده‌ای بین نمایندگان دولت و یکی از نامزدهای انتخابات به منظور حمایت از وی در جریان است. بر اساس طرح دوطرف، دولت تمام امکانات خود در استان‌ها را در اختیار ستاد وی قرار می‌دهد و در مقابل، او هم متعهد می‌شود که در صورت پیروزی، معاون اولی خود را به این گروه اختصاص دهد! قرار است این نامزد در مناظره روز جمعه آتی، فقط بر روی نیاز به بهره‌برداری از دستاوردهای دولت تأکید کرده و به موفقیت‌های دولت اشاره کند.
*  سخنرانی حجت‌الاسلام حسن روحانی، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری، عصر روز گذشته در حسینیه جماران با تشنج و دستگیری تعدادی از افراد همراه شد. در این مراسم تبلیغاتی، حاضران با در دست داشتن پوسترهایی از روحانی و سران فتنه، شعارهایی در حمایت از آن‌ها سر دادند! گفتنی است درگیری‌های ساختگی و به‌تازگی استفاده از پوسترهای سران فتنه، یکی از راه‌های مظلوم‌نمایی و جلب توجه مردم است که اصلاح‌طلبان ید طولایی در این باره دارند.
  * یکی از همکاران «نازیلا گلستان»- سلطنت‌طلب خوشگذرانی که حامی سران فتنه و مرتبط با گروه‌های ضدانقلاب خارج از کشور است - در شبکه‌های اجتماعی به افشاگری علیه وی پرداخت و نوشت: نازیلا گلستان، کارمند حقوق‌‌بگیر شاهزاده رضا پهلوی است که هم از توبره می‌خورد و هم از آخور، ولی کسی نمی‌داند اصولاً شخصی با چنین عقایدی در دفتر سیاسی شورای ملی چه کار می‌کند؟! هر چند که نازیلا گلستان دلش برای «یاحسین میرحسین» گفتن تنگ شده است!...» گفتنی است گلستان از بنیان‌گذاران چند تشکیلات کوچک و ذره‌ای ضدانقلاب است که به‌دلیل رفتارهای ناهنجارش حتی در میان ضدانقلاب نیز منفور شده است.

پیام گزینش

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی