پیام گزینش

..: Payamgozineh Quarterly Bulletin :.. نشریه تخصصی آموزشی گزینش کشور

بولتن خبری / هشتم خرداد ماه 1392

امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)
حضور مردم در پاى صندوق‌هاى رأى بلاشک به‌دنبال خود، موفقیت‌هاى دیگرى را دارد؛ به کشور مصونیت، عزت و
 آبروى بین‌المللى می‌بخشد. (6/3/92)

۱- یک هشدار تبلیغاتی
نامزدهای هر انتخاباتی تلاش می‌کنند برای جلب نظر رأی‌دهندگان از دوره زمانی که قانون مشخص کرده، بیشترین بهره‌برداری را داشته باشند. گاهی مواقع پیشی گرفتن از رقیب و یا رقبا باعث می‌شود برخی از نامزدها خواسته و یا ناخواسته، برای تقویت موقعیت خود خطوط مصالح و منافع ملی را نادیده بگیرند و وارد فضا‌هایی شوند که مردم از آن عبور کرده‌اند و حوادث مثبت و منفی آن را کاملاً به خاطر دارند. کارنامه بیشتر دولت‌های پس انقلاب فهرست طولانی از ضعف‌ها و قوت‌ها را در بردارد و در هر صورت عملکرد ثبت شده آن‌ها بخشی از تاریخ انقلاب اسلامی محسوب می‌شود، اما در قضاوت‌های منجر به تبلیغات باید به این مهم توجه شود که دستاوردهای ارزشمند فعلی جمهوری اسلامی ایران مرهون تلاش‌هایی است که در سال‌های پس از انقلاب انجام گرفته و نادیده گرفته آن‌ها و سیاه‌نمایی درباره گذشته ظلم در حق انقلاب و زحمت‌هایی است که مردم و مسئولان متحمل شده‌اند. بنابراین عقل و انصاف حکم می‌کند که در تبلیغات انتخاباتی همانگونه که برخی نامزدها نیز توجه داشته و مراعات کرده‌اند، از سیاه‌نمایی و نظام‌زنی پرهیز و زشت و زیباها با هم دیده شود، زیرا مردم صاحب فهم و قدرت تشخیص هستند و به کسانی که زیبایی‌ها و دستاوردهای گوناگون نظام را که محصول تلاش و استقامت آنان است، نادیده می‌گیرند روی خوش نشان نمی‌دهند.
2- پررنگ‌تر شدن نقش آتش‌افروزانه اروپا در سوریه
اصرار جنگ‌افروزانه وزیران خارجه انگلیس و فرانسه، نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا را به تصمیم نیم‌بند درباره لغو تحریم‌ تسلیحاتی تروریست‌های جنگ‌طلب سوریه رساند. نیم‌بند بودن این تصمیم به آن است که هنوز برخی از کشورهای اتحادیه اروپا مانند بلژیک با این تصمیم موافق نیستند. آمریکا نیز در واکنش تأمل‌برانگیزی از این تصمیم اتحادیه اروپا حمایت کرد و این در حالی است که تمایلی به همراهی عملی و علنی با اتحادیه اروپا در این باره ندارد. واکنش روسیه نیز به موضع جدید اتحادیه اروپا اعلام اجرایی کردن قرارداد فروش سامانه ضدهوایی اس- 300 است که خاطر صهیونیست‌ها را بسیار پریشان کرد و تهدید کردند محموله ارسالی این سامانه به سوریه را بمباران می‌کنند. کنش و واکنش‌های پس از تصمیم اتحادیه اروپا در کمک تسلیحاتی به تروریست‌های سوریه حاکی از خطرناک‌تر شدن وضعیت بحران سوریه است که امنیت کلی منطقه را تهدید می‌کند. با در نظر گرفتن تحولات عرصه میدانی نبرد در سوریه مشخص می‌شود که تصمیم عجولانه اتحادیه اروپا بیشتر برای تقویت موضع تروریست‌ها در نشست ژنو2 است و به نظر می‌رسد حتی این کمک‌های تسلیحاتی نتواند سرنوشت نبرد در سوریه را تغییر دهد و این پیام غیرمستقیم و ناخواسته را برای مقامات سوریه دارد که ارتش سوریه باید هر چه سریع‌تر به حضور تروریست‌ها در سوریه پایان دهد.
دیپلماسی ایران درباره  سوریه
گروه ترجمه-
پایگاه اینترنتی آسیاتایمز 29 می 2013 (8 خرداد) در مقاله‌ای به سیاست‌های ایران در قبال بحران سوریه پرداخت و نوشت: این هفته[امروز] ایران میزبان کنفرانسی بین‌المللی در مورد سوریه است که نمایندگانی از 40 کشور جهان از جمله ترکیه، روسیه و چین در آن شرکت می‌کنند. این کنفرانس با هدف تقویت تصویر و وجهه ایران به‌عنوان مدیریت‌کننده و ارتقا‌‌دهنده صلح برگزار می‌شود و احتمالاً شانس ایران برای نقش‌آفرینی در کنفرانس آتی ژنو را که از سوی آمریکا و روسیه سازمان‌دهی شده، افزایش می‌دهد. در این کنفرانس دولت سوریه و نیز شورشیانی که به دلیل پیشرفت‌های ارتش سوریه در موضع دفاعی قرار گرفته‌اند، حضور خواهند داشت. به‌ویژه کشور فرانسه در مخالفت با حضور ایران موضع‌گیری کرده و گفته ایران نقشی مخرب در سوریه دارد و بنابراین ایران نیروی بی‌ثباتی است و بر ایجاد ثبات در سوریه اثر ندارد. دیدگاه فرانسه با دیدگاه روسیه کاملاً در تضاد است. روسیه ایران را بازیگری کلیدی برای حل‌وفصل بحران سوریه می‌داند. لاورف و کری، وزرای خارجه روسیه و آمریکا در مورد تاریخ‌های احتمالی و شرکت‌کنندگان در گفت‌وگوهای صلح بحث کردند. در نشست هفته گذشته دوستان سوریه در اردن که آقای کری نیز در آن شرکت کرده بود، کشورهای عربی از ایران و حزب‌الله به دلیل شرکت مستقیم در جنگ سوریه انتقاد کردند. به‌ویژه به دلیل اینکه شرایط برای شورشیان به ویژه در استان حیاتی حمص وخیم‌تر می‌شود. ایران حضور نیروهای خود در سوریه را نفی کرده است؛ اما حزب‌الله از تصمیم خود برای فرستادن صدها نیروی خود به سوریه به منظور کمک به ارتش این کشور حمایت کرده است. سیدحسن نصرالله که به دلیل این تصمیم سرنوشت‌ساز خود در لبنان تنش‌هایی را به وجود آورده، به سنگینی پیامد سرنگونی رژیم بشار اسد برای مقاومت اشاره کرد. اصابت دو راکت به مقر حزب‌الله در بیروت در هفته گذشته ممکن است نشان‌دهنده عمق آسیب‌پذیری لبنان از تشدید تنش شیعه و سنی باشد، مگر آنکه جامعه بین‌الملل در تحقق آتش‌بس در سوریه موفق شود.
در پایان مقاله آمده است: متأسفانه شکست نشست صلح ژنو و عدم دستیابی به نتایج واقعی می‌تواند به راهبرد مداخله‌گرایانه غرب در قبال سوریه مشروعیت بیشتری بدهد. به همین دلیل شرکت‌کنندگان در این نشست باید بر جلوگیری از بروز چنین نتیجه ناخواسته‌ای متمرکز شوند. در حالی که آقای کری به دنبال شرکت رژیم اسد در این کنفرانس است، سناتورهای دست راستی به‌شدت از سیاست ضعیف کاخ سفید در قبال سوریه انتقاد کرده‌اند و خواستار کمک نظامی مستقیم آمریکا از جمله ارسال تسلیحات سنگین به شورشیان شده‌اند. در مقطع کنونی که آمریکا در حال خروج از افغانستان است و درگیر اولویت‌های داخلی خود است، مردم آمریکا تمایل چندانی به قماری دیگر در خاورمیانه ندارند که در واقع هزینه‌های سنگین جانی و مالی در پی خواهد داشت. این مسئله نشان می‌دهد که چرا در نظرسنجی‌های اخیر در آمریکا، اکثریت شهروندان آمریکایی مخالف مداخله نظامی آمریکا در سوریه هستند. در اروپا که با چالش‌های اقتصادی رو به روست، آمادگی اتحادیه اروپا برای مداخله نظامی شبیه لیبی نزدیک به صفر است. به همین دلیل است که سناریوی لیبی در سوریه تکرارپذیر نیست. در این شرایط است که ترکیه ظاهراً از مواضع تند خود در قبال رژیم اسد عقب‌نشینی کرده و در حال حاضر علناً به زندگی در کنار این رژیم برای آینده نزدیک می‌اندیشد. به‌ویژه آنکه مسئله آوارگان سوری، تأثیرات مخرب جنگ و ناخرسندی مردم ترکیه از سیاست رسمی ترکیه نیز گریبان‌گیر دولت ترکیه شده است. با وجود این، نشانه‌های اندکی در میان سعودی‌ها وجود دارد که نشان دهد آن‌ها واقعیت‌های سوریه و تسلط بشار اسد بر قدرت را درک کرده باشند. در عین حال، اختلاف‌های سیاسی عربستان با قطر نیز افزایش یافته است.
 
گروهک‌های تروریستی در پارلمان انگلیسی
 برخی از اعضای گروهک‌های تروریستی مثل حزب «تضامن الدیمقراطی الاحواز» و «جبهه دموکراتیک مردمی احواز» که در لندن علیه جمهوری اسلامی ایران فعالیت دارند، به‌تازگی با اعضای حزب محافظه‌کار پارلمان انگلیس درباره راهکارهای مقابله با جمهوری اسلامی از منظر مسائل به اصطلاح حقوق‌بشری ملاقات کرده‌اند. نکته‌ای که باید بدان اشاره کرد این است که این گروهک‌های تروریستی را «شادی صدر» وکیل مدافع تروریست‌ها و از طرفداران تجزیه ایران و شبکه‌های خبری وابسته به کشورهای مرتجع عربی همراهی می‌کردند و این نشست را به‌صورت گسترده‌ای پوشش داده‌اند. این ملاقات را «دانیل برد» انگلیسی (مسئول انجمن دوستی عرب‌های ایران و انگلیس) و همسر هندی‌تبارش هماهنگ کرده‌اند. نکته دیگر این که بر اساس اسناد منتشر شده از سوی ویکی‌لیکس، اعضای حزب تضامن الدیمقراطی احواز و برخی دیگر از گروه‌های تروریستی خلق عرب، به غیر از ارتباطات گسترده با انگلیس، با سفارت آمریکا در دبی و کویت نیز ملاقات داشته‌اند و روش‌های مقابله با ایران را بررسی‌ کرده‌اند. اسناد ویکی‌لیکس همچنین از عمق وابستگی این گروهک‌های تروریستی به کشورهای غربی و مسائل پشت‌پرده آن‌ها با آمریکا پرده برداشته است.
           
 اخبار کوتاه 

*گفته می‌شود «عبدالرحمن عادل حسن الحمد» پسر «عادل الحمد» از شیوخ سلفی بحرین در جریان درگیری‌های اخیر نیروهای ارتش سوریه با گروه‌های تروریستی فعال در سوریه که بسیاری از آن‌ها عناصر جهادی تکفیری غیر سوری را در برمی‌گیرد که از کشورهای مختلف منطقه و کشورهای غربی با عنوان جهاد وارد کشور سوریه شده‌اند، کشته شده است.
  *وزرای خارجه اتحادیه اروپا در نشست خود در بروکسل درباره لغو ممنوعیت ارسال سلاح به تروریست‌های وارداتیسوری و همچنین درباره ادامه اجرای تحریم‌های اقتصادی سوریه به توافق رسیدند و ممنوعیت ارسال سلاح به معارضان سوری در تاریخ اول ژوئن [۱۱ خرداد ماه] به پایان می‌رسد. در حالی که اتریش، فنلاند و جمهوری چک با راه‌یافتن بیشتر سلاح به سوریه مخالفند. هیگ، وزیر امور خارجه انگلیس درباره این تصمیم اتحادیه اروپا گفت: «این امر پیام روشنی از سوی اتحادیه اروپا به نظام بشار اسد است و در صورتی که از گفت‌وگو سر باز زند، گزینه‌های دیگری همچنان روی میز خواهند بود»!
*  پژاک طی یک دهه عمر خود تاکنون بارها از احزاب و گروه‌های و ضدانقلاب ایرانی خواسته تا با سرکردگان این فرقه به گفت‌وگو بنشینند تا شاید به اصطلاح با همدیگر متحد شوند و جبهه‌ ضدانقلاب را به وجود آورند، اما هیچ‌گاه اپوزیسیون ایرانی به‌ویژه گروهک‌های دموکرات و کومله حاضر نشده‌اند که با این گروهک تروریستی به گفت‌وگو بنشینند، چرا که آنان معتقدند پژاک شاخه‌ ایرانی پ.ک‌.ک است و هیچ‌گونه استقلال فکری و عملی از خود ندارد. از همه مهم‌تر اینکه آنان پژاک را بی‌هویت و غیرایرانی می‌دانند. این فرقه به‌تازگی برای چندمین بار التماس‌گونه و با انتشار بیانیه‌ای از دیگر گروهک‌های ضدانقلاب مدعی دفاع از حقوق هم‌وطنان کُرد خواسته به آن‌ها جواب مثبت دهند.
 * «رحیم احمدی روشن» پدر شهید احمدی روشن در  گفت‌وگویی در واکنش به اظهارات یک نامزد ریاست‌جمهوری که گفته بود، ما شهدای هسته‌ای در این راه دادیم، گفت: شما کجا شهید دادید؟! کدام شهدای هسته‌ای در زمان شما به شهادت رسیدند؟! وی با بیان اینکه آقایان برای اهداف انتخاباتی از شهدا سوء‌استفاده می‌کنند، اظهار داشت: بزرگ‌ آ‌ن‌ها - که من نمی‌خواهم از او اسمی ببرم - خانواده شهدای هسته‌ای را دعوت کرد و به نوعی می‌خواست وانمود کند که طرفدار شهدای هسته‌ای است، آن موقع ما تو دهن آن‌ها زدیم که دیگر از این کارها نکنند و شهدای هسته‌ای را به نفع خود مصادره نکنند باز هم از رو نمی‌روند.
 *  «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرده است که این کشور شرکت ایران در کنفرانس بین‌المللی در مورد سوریه را مسئله بسیار مهمی دانسته و بر آن اصرار دارد. وی افزوده است ترکیب شرکت‌کنندگان در کنفرانس باید کاملاً واضح باشد که در این رابطه مسئله ایران برای ما اهمیت اساسی دارد.
*  شهرداری شهر قم به‌تازگی و در اقدامی عجیب، به‌گمان خود با هدف تشویق مردم برای حضور در یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری٬ یک سطل زباله! را به‌عنوان صندوق رأی در یکی از خیابان‌های پرتردد این شهر، تزیین کرده و به نمایش گذاشته است!



نوشته شده توسط پیام گزینش
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

* انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌ها لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع باز نشر می‌شود.

* "بولتن خبری" هر روز در ساعت 12 بصورت
"روزانه" منتشر میشود.

* این صفحه جهت ارتباط ِ بیشتر با گزینشگران و بصورت آزمایشی است که به زودی تکمیل و یا حذف خواهد شد.

آخرین نظرات
پیوندها

امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)
حضور مردم در پاى صندوق‌هاى رأى بلاشک به‌دنبال خود، موفقیت‌هاى دیگرى را دارد؛ به کشور مصونیت، عزت و
 آبروى بین‌المللى می‌بخشد. (6/3/92)

۱- یک هشدار تبلیغاتی
نامزدهای هر انتخاباتی تلاش می‌کنند برای جلب نظر رأی‌دهندگان از دوره زمانی که قانون مشخص کرده، بیشترین بهره‌برداری را داشته باشند. گاهی مواقع پیشی گرفتن از رقیب و یا رقبا باعث می‌شود برخی از نامزدها خواسته و یا ناخواسته، برای تقویت موقعیت خود خطوط مصالح و منافع ملی را نادیده بگیرند و وارد فضا‌هایی شوند که مردم از آن عبور کرده‌اند و حوادث مثبت و منفی آن را کاملاً به خاطر دارند. کارنامه بیشتر دولت‌های پس انقلاب فهرست طولانی از ضعف‌ها و قوت‌ها را در بردارد و در هر صورت عملکرد ثبت شده آن‌ها بخشی از تاریخ انقلاب اسلامی محسوب می‌شود، اما در قضاوت‌های منجر به تبلیغات باید به این مهم توجه شود که دستاوردهای ارزشمند فعلی جمهوری اسلامی ایران مرهون تلاش‌هایی است که در سال‌های پس از انقلاب انجام گرفته و نادیده گرفته آن‌ها و سیاه‌نمایی درباره گذشته ظلم در حق انقلاب و زحمت‌هایی است که مردم و مسئولان متحمل شده‌اند. بنابراین عقل و انصاف حکم می‌کند که در تبلیغات انتخاباتی همانگونه که برخی نامزدها نیز توجه داشته و مراعات کرده‌اند، از سیاه‌نمایی و نظام‌زنی پرهیز و زشت و زیباها با هم دیده شود، زیرا مردم صاحب فهم و قدرت تشخیص هستند و به کسانی که زیبایی‌ها و دستاوردهای گوناگون نظام را که محصول تلاش و استقامت آنان است، نادیده می‌گیرند روی خوش نشان نمی‌دهند.
2- پررنگ‌تر شدن نقش آتش‌افروزانه اروپا در سوریه
اصرار جنگ‌افروزانه وزیران خارجه انگلیس و فرانسه، نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا را به تصمیم نیم‌بند درباره لغو تحریم‌ تسلیحاتی تروریست‌های جنگ‌طلب سوریه رساند. نیم‌بند بودن این تصمیم به آن است که هنوز برخی از کشورهای اتحادیه اروپا مانند بلژیک با این تصمیم موافق نیستند. آمریکا نیز در واکنش تأمل‌برانگیزی از این تصمیم اتحادیه اروپا حمایت کرد و این در حالی است که تمایلی به همراهی عملی و علنی با اتحادیه اروپا در این باره ندارد. واکنش روسیه نیز به موضع جدید اتحادیه اروپا اعلام اجرایی کردن قرارداد فروش سامانه ضدهوایی اس- 300 است که خاطر صهیونیست‌ها را بسیار پریشان کرد و تهدید کردند محموله ارسالی این سامانه به سوریه را بمباران می‌کنند. کنش و واکنش‌های پس از تصمیم اتحادیه اروپا در کمک تسلیحاتی به تروریست‌های سوریه حاکی از خطرناک‌تر شدن وضعیت بحران سوریه است که امنیت کلی منطقه را تهدید می‌کند. با در نظر گرفتن تحولات عرصه میدانی نبرد در سوریه مشخص می‌شود که تصمیم عجولانه اتحادیه اروپا بیشتر برای تقویت موضع تروریست‌ها در نشست ژنو2 است و به نظر می‌رسد حتی این کمک‌های تسلیحاتی نتواند سرنوشت نبرد در سوریه را تغییر دهد و این پیام غیرمستقیم و ناخواسته را برای مقامات سوریه دارد که ارتش سوریه باید هر چه سریع‌تر به حضور تروریست‌ها در سوریه پایان دهد.
دیپلماسی ایران درباره  سوریه
گروه ترجمه-
پایگاه اینترنتی آسیاتایمز 29 می 2013 (8 خرداد) در مقاله‌ای به سیاست‌های ایران در قبال بحران سوریه پرداخت و نوشت: این هفته[امروز] ایران میزبان کنفرانسی بین‌المللی در مورد سوریه است که نمایندگانی از 40 کشور جهان از جمله ترکیه، روسیه و چین در آن شرکت می‌کنند. این کنفرانس با هدف تقویت تصویر و وجهه ایران به‌عنوان مدیریت‌کننده و ارتقا‌‌دهنده صلح برگزار می‌شود و احتمالاً شانس ایران برای نقش‌آفرینی در کنفرانس آتی ژنو را که از سوی آمریکا و روسیه سازمان‌دهی شده، افزایش می‌دهد. در این کنفرانس دولت سوریه و نیز شورشیانی که به دلیل پیشرفت‌های ارتش سوریه در موضع دفاعی قرار گرفته‌اند، حضور خواهند داشت. به‌ویژه کشور فرانسه در مخالفت با حضور ایران موضع‌گیری کرده و گفته ایران نقشی مخرب در سوریه دارد و بنابراین ایران نیروی بی‌ثباتی است و بر ایجاد ثبات در سوریه اثر ندارد. دیدگاه فرانسه با دیدگاه روسیه کاملاً در تضاد است. روسیه ایران را بازیگری کلیدی برای حل‌وفصل بحران سوریه می‌داند. لاورف و کری، وزرای خارجه روسیه و آمریکا در مورد تاریخ‌های احتمالی و شرکت‌کنندگان در گفت‌وگوهای صلح بحث کردند. در نشست هفته گذشته دوستان سوریه در اردن که آقای کری نیز در آن شرکت کرده بود، کشورهای عربی از ایران و حزب‌الله به دلیل شرکت مستقیم در جنگ سوریه انتقاد کردند. به‌ویژه به دلیل اینکه شرایط برای شورشیان به ویژه در استان حیاتی حمص وخیم‌تر می‌شود. ایران حضور نیروهای خود در سوریه را نفی کرده است؛ اما حزب‌الله از تصمیم خود برای فرستادن صدها نیروی خود به سوریه به منظور کمک به ارتش این کشور حمایت کرده است. سیدحسن نصرالله که به دلیل این تصمیم سرنوشت‌ساز خود در لبنان تنش‌هایی را به وجود آورده، به سنگینی پیامد سرنگونی رژیم بشار اسد برای مقاومت اشاره کرد. اصابت دو راکت به مقر حزب‌الله در بیروت در هفته گذشته ممکن است نشان‌دهنده عمق آسیب‌پذیری لبنان از تشدید تنش شیعه و سنی باشد، مگر آنکه جامعه بین‌الملل در تحقق آتش‌بس در سوریه موفق شود.
در پایان مقاله آمده است: متأسفانه شکست نشست صلح ژنو و عدم دستیابی به نتایج واقعی می‌تواند به راهبرد مداخله‌گرایانه غرب در قبال سوریه مشروعیت بیشتری بدهد. به همین دلیل شرکت‌کنندگان در این نشست باید بر جلوگیری از بروز چنین نتیجه ناخواسته‌ای متمرکز شوند. در حالی که آقای کری به دنبال شرکت رژیم اسد در این کنفرانس است، سناتورهای دست راستی به‌شدت از سیاست ضعیف کاخ سفید در قبال سوریه انتقاد کرده‌اند و خواستار کمک نظامی مستقیم آمریکا از جمله ارسال تسلیحات سنگین به شورشیان شده‌اند. در مقطع کنونی که آمریکا در حال خروج از افغانستان است و درگیر اولویت‌های داخلی خود است، مردم آمریکا تمایل چندانی به قماری دیگر در خاورمیانه ندارند که در واقع هزینه‌های سنگین جانی و مالی در پی خواهد داشت. این مسئله نشان می‌دهد که چرا در نظرسنجی‌های اخیر در آمریکا، اکثریت شهروندان آمریکایی مخالف مداخله نظامی آمریکا در سوریه هستند. در اروپا که با چالش‌های اقتصادی رو به روست، آمادگی اتحادیه اروپا برای مداخله نظامی شبیه لیبی نزدیک به صفر است. به همین دلیل است که سناریوی لیبی در سوریه تکرارپذیر نیست. در این شرایط است که ترکیه ظاهراً از مواضع تند خود در قبال رژیم اسد عقب‌نشینی کرده و در حال حاضر علناً به زندگی در کنار این رژیم برای آینده نزدیک می‌اندیشد. به‌ویژه آنکه مسئله آوارگان سوری، تأثیرات مخرب جنگ و ناخرسندی مردم ترکیه از سیاست رسمی ترکیه نیز گریبان‌گیر دولت ترکیه شده است. با وجود این، نشانه‌های اندکی در میان سعودی‌ها وجود دارد که نشان دهد آن‌ها واقعیت‌های سوریه و تسلط بشار اسد بر قدرت را درک کرده باشند. در عین حال، اختلاف‌های سیاسی عربستان با قطر نیز افزایش یافته است.
 
گروهک‌های تروریستی در پارلمان انگلیسی
 برخی از اعضای گروهک‌های تروریستی مثل حزب «تضامن الدیمقراطی الاحواز» و «جبهه دموکراتیک مردمی احواز» که در لندن علیه جمهوری اسلامی ایران فعالیت دارند، به‌تازگی با اعضای حزب محافظه‌کار پارلمان انگلیس درباره راهکارهای مقابله با جمهوری اسلامی از منظر مسائل به اصطلاح حقوق‌بشری ملاقات کرده‌اند. نکته‌ای که باید بدان اشاره کرد این است که این گروهک‌های تروریستی را «شادی صدر» وکیل مدافع تروریست‌ها و از طرفداران تجزیه ایران و شبکه‌های خبری وابسته به کشورهای مرتجع عربی همراهی می‌کردند و این نشست را به‌صورت گسترده‌ای پوشش داده‌اند. این ملاقات را «دانیل برد» انگلیسی (مسئول انجمن دوستی عرب‌های ایران و انگلیس) و همسر هندی‌تبارش هماهنگ کرده‌اند. نکته دیگر این که بر اساس اسناد منتشر شده از سوی ویکی‌لیکس، اعضای حزب تضامن الدیمقراطی احواز و برخی دیگر از گروه‌های تروریستی خلق عرب، به غیر از ارتباطات گسترده با انگلیس، با سفارت آمریکا در دبی و کویت نیز ملاقات داشته‌اند و روش‌های مقابله با ایران را بررسی‌ کرده‌اند. اسناد ویکی‌لیکس همچنین از عمق وابستگی این گروهک‌های تروریستی به کشورهای غربی و مسائل پشت‌پرده آن‌ها با آمریکا پرده برداشته است.
           
 اخبار کوتاه 

*گفته می‌شود «عبدالرحمن عادل حسن الحمد» پسر «عادل الحمد» از شیوخ سلفی بحرین در جریان درگیری‌های اخیر نیروهای ارتش سوریه با گروه‌های تروریستی فعال در سوریه که بسیاری از آن‌ها عناصر جهادی تکفیری غیر سوری را در برمی‌گیرد که از کشورهای مختلف منطقه و کشورهای غربی با عنوان جهاد وارد کشور سوریه شده‌اند، کشته شده است.
  *وزرای خارجه اتحادیه اروپا در نشست خود در بروکسل درباره لغو ممنوعیت ارسال سلاح به تروریست‌های وارداتیسوری و همچنین درباره ادامه اجرای تحریم‌های اقتصادی سوریه به توافق رسیدند و ممنوعیت ارسال سلاح به معارضان سوری در تاریخ اول ژوئن [۱۱ خرداد ماه] به پایان می‌رسد. در حالی که اتریش، فنلاند و جمهوری چک با راه‌یافتن بیشتر سلاح به سوریه مخالفند. هیگ، وزیر امور خارجه انگلیس درباره این تصمیم اتحادیه اروپا گفت: «این امر پیام روشنی از سوی اتحادیه اروپا به نظام بشار اسد است و در صورتی که از گفت‌وگو سر باز زند، گزینه‌های دیگری همچنان روی میز خواهند بود»!
*  پژاک طی یک دهه عمر خود تاکنون بارها از احزاب و گروه‌های و ضدانقلاب ایرانی خواسته تا با سرکردگان این فرقه به گفت‌وگو بنشینند تا شاید به اصطلاح با همدیگر متحد شوند و جبهه‌ ضدانقلاب را به وجود آورند، اما هیچ‌گاه اپوزیسیون ایرانی به‌ویژه گروهک‌های دموکرات و کومله حاضر نشده‌اند که با این گروهک تروریستی به گفت‌وگو بنشینند، چرا که آنان معتقدند پژاک شاخه‌ ایرانی پ.ک‌.ک است و هیچ‌گونه استقلال فکری و عملی از خود ندارد. از همه مهم‌تر اینکه آنان پژاک را بی‌هویت و غیرایرانی می‌دانند. این فرقه به‌تازگی برای چندمین بار التماس‌گونه و با انتشار بیانیه‌ای از دیگر گروهک‌های ضدانقلاب مدعی دفاع از حقوق هم‌وطنان کُرد خواسته به آن‌ها جواب مثبت دهند.
 * «رحیم احمدی روشن» پدر شهید احمدی روشن در  گفت‌وگویی در واکنش به اظهارات یک نامزد ریاست‌جمهوری که گفته بود، ما شهدای هسته‌ای در این راه دادیم، گفت: شما کجا شهید دادید؟! کدام شهدای هسته‌ای در زمان شما به شهادت رسیدند؟! وی با بیان اینکه آقایان برای اهداف انتخاباتی از شهدا سوء‌استفاده می‌کنند، اظهار داشت: بزرگ‌ آ‌ن‌ها - که من نمی‌خواهم از او اسمی ببرم - خانواده شهدای هسته‌ای را دعوت کرد و به نوعی می‌خواست وانمود کند که طرفدار شهدای هسته‌ای است، آن موقع ما تو دهن آن‌ها زدیم که دیگر از این کارها نکنند و شهدای هسته‌ای را به نفع خود مصادره نکنند باز هم از رو نمی‌روند.
 *  «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرده است که این کشور شرکت ایران در کنفرانس بین‌المللی در مورد سوریه را مسئله بسیار مهمی دانسته و بر آن اصرار دارد. وی افزوده است ترکیب شرکت‌کنندگان در کنفرانس باید کاملاً واضح باشد که در این رابطه مسئله ایران برای ما اهمیت اساسی دارد.
*  شهرداری شهر قم به‌تازگی و در اقدامی عجیب، به‌گمان خود با هدف تشویق مردم برای حضور در یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری٬ یک سطل زباله! را به‌عنوان صندوق رأی در یکی از خیابان‌های پرتردد این شهر، تزیین کرده و به نمایش گذاشته است!

پیام گزینش

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی